Kvinnherad Golfklubb Framsida

Drivingrange

Range er i dag, søndag, klippet, og er åpen!!Greener er og klippet.
 

Drivingrange er stengt fra i dag (tirsdag 16.10.17). Dette grunna at det er VELDIG vått! Er meldt nokolunde vær framover, så satser på at det får tørka litt opp snart!
Da må då plukkast ball på range (både plugga og andre som ligg utpå). Dette bør gjøres så snart som mulig, slik at range kan bli klippet før vinteren!!❄Er og planlagt å fylle grus ut i hull på range, for å prøva å unngå at så masse ball plugger! Håper noen kan ta initiativ til at ballplukking blir gjort, slik at vi får dette gjort før vinteren! Dette handler og om at klubben taper inntekter på ballautomat, og må bruke masse unødvendige ressurser på nye baller, då masse ball plugger (og aldri blir tatt opp!).
Range blir IKKE åpnet før dette er gjort! 

 
 
 
  Tilbake

 

Siste nyhende
23.05.2018
turnering
Hei. No førstkomande lørdag kl 0900 vil vi arrangera ein 18 hulls slagturnering (netto slag) avgift: 100 kr. Viktig at dei som skal væra med kjem seinast 15 min før start 👍 da e eit fantastisk vær om dagen, så vi må utnytta detta før høsten kjem i juli 🙈 Håper derfor at det kjem ein del folk. Vell møtt 👍😊 PS: dei som vil væra med å spela NM i juli, må gje beskje om detta før turneringen, for då har desse ein konkurranse seg imellom også
Les meir
20.05.2018
Pinkcup
Pink Cup 16.06.18.kl.10.00 
200kr 
Texas Scramble 4 stk på lag blir trekt 
Pink cup er innsamling til kreftforeningen så de er ingen premier her  
Les meir

Sponsorar
Dynamiske websider utvikla av iDrift AS
Sidekart