Klubben - golfen.no Framsida

Klubbinfo

Tankar om å stifta en golfklubb kom i 1997.
Etter ein del arbeid i felten vart Kvinnherad Golfklubb formelt stifta i august 1999.

SØRAL stilte til disposisjon delar av sitt industriområde, ca 250 mål, til ein golfbane.

Etter fleire år med dugnad, og med velvilje og god støtte frå delar av næringslivet og Kvinnherad kommune (Tippemidlar), kan vi i dag gleda oss over et praktfullt anlegg.

Klubben har i 2014 knapt 200 medlemar.  Og plass til mange fleire !

Eit stort arbeid har vorte utført med å renovere gamle Risnesløa til nytt klubbhus.

Eit stort dugnadsarbeid, som har hatt bruk for alle medlemar, har pågått i 3-4 år.

Risnesløa var ei gåve frå SØRAL,  saman med ein million kroner til å starta opp investeringsprosjektet.  Klubbhuset er no så godt som ferdig.

Vi har til disposisjon festlokale m/kjøkken, klubblokale, proshop, sanitærrom, kontor og lagerrom.

Vi vonar at Klubbhuset vert eit samlingspunkt for mange.  For ein rimeleg kostnad skal private såvel som lag og organisasjonar kunna leiga dette flotte huset.

Vår ambisjon: Å vera en klubb der det sosiale og sportslege går hand i hand.

Vi er ikkje nokon eliteklubb, men ein klubb med mange dyktige spelarar som primært spelar golf fordi det er gøy, og for å ha fysisk aktivitet ute i frisk luft.

Vi ynskjer å skape eit golfmiljø med fokus på alle.  Om du er nybyrjar eller erfaren golfspelar, mindre god, habil eller sers dyktig:  Alle skal kunna finne ein plass

i klubben, og ta del i våre aktivitetar.

Vi ser på klubben/organisasjonen vår som ein ressurs for heile Kvinnherad.

Aktivitetar for skule og andre grupper i samfunnet skal, og bør, vera tilgjengelege.

Klubben og medlemane helsar alle velkomne til oss, og til å dela gledene med Golf.

Velkomen skal du vera !!

Siste nyhende
31.05.2017
Pink Cup.

Hei.
Det nærmer seg Pink Cup, mandag 05.06.17 kl.10.00.
Det er heile 4 påmeldt til nå, så en må vere kjapp med å melde seg på.
Dei som ikke har meldt seg på, kan gjere det på FBsida vår, eller bare møte opp ein halv time før utslag på mandag....
Mvh Turneringskomite.
17.05.2017
Kvalifisering til lag-NM
Hei.Det blir kvalifisering til Lag-NM, Lør/søn 10./11.-06, tar utgangspunkt på søndag 11.06.17 kl.09.00.Det blir spillt 2*18 hull på samme dag, rein slagkonkurranse(amerikansk uttak).Dei 4 med minst slag totalt reiser.Lag-NM blir avvikla den 22.-23.07.17, ikke bestemt bane enno.Henger opp liste på klubbhus.

Sponsorar
Dynamiske websider utvikla av iDrift AS
Sidekart