Klubben - golfen.no Framsida

Klubbinfo

Tankar om å stifta en golfklubb kom i 1997.
Etter ein del arbeid i felten vart Kvinnherad Golfklubb formelt stifta i august 1999.

SØRAL stilte til disposisjon delar av sitt industriområde, ca 250 mål, til ein golfbane.

Etter fleire år med dugnad, og med velvilje og god støtte frå delar av næringslivet og Kvinnherad kommune (Tippemidlar), kan vi i dag gleda oss over et praktfullt anlegg.

Klubben har i 2014 knapt 200 medlemar.  Og plass til mange fleire !

Eit stort arbeid har vorte utført med å renovere gamle Risnesløa til nytt klubbhus.

Eit stort dugnadsarbeid, som har hatt bruk for alle medlemar, har pågått i 3-4 år.

Risnesløa var ei gåve frå SØRAL,  saman med ein million kroner til å starta opp investeringsprosjektet.  Klubbhuset er no så godt som ferdig.

Vi har til disposisjon festlokale m/kjøkken, klubblokale, proshop, sanitærrom, kontor og lagerrom.

Vi vonar at Klubbhuset vert eit samlingspunkt for mange.  For ein rimeleg kostnad skal private såvel som lag og organisasjonar kunna leiga dette flotte huset.

Vår ambisjon: Å vera en klubb der det sosiale og sportslege går hand i hand.

Vi er ikkje nokon eliteklubb, men ein klubb med mange dyktige spelarar som primært spelar golf fordi det er gøy, og for å ha fysisk aktivitet ute i frisk luft.

Vi ynskjer å skape eit golfmiljø med fokus på alle.  Om du er nybyrjar eller erfaren golfspelar, mindre god, habil eller sers dyktig:  Alle skal kunna finne ein plass

i klubben, og ta del i våre aktivitetar.

Vi ser på klubben/organisasjonen vår som ein ressurs for heile Kvinnherad.

Aktivitetar for skule og andre grupper i samfunnet skal, og bør, vera tilgjengelege.

Klubben og medlemane helsar alle velkomne til oss, og til å dela gledene med Golf.

Velkomen skal du vera !!

Siste nyhende
05.07.2018
Turnering info
Kvinnherad Open 25.08.18  kl.10.00

Klubbmesterskap 2018 slag   8.9-9.9 kl.10.00
3klasser
herre/damer/junior

Klubbmesterskap poeng   9.9 starter etter dei som går slag

dei som er med på Klubbmesterskap slag får ikkje vere med i poeng

påmelding er åpen på golfbox no
29.05.2018
Turnering

Kvinnheradmot Odda

Søndag 10 Juni komer Odda golfklubb for å spillekamp mot oss, me treng deffor spillerer til å spille.
De kommertil å bli spilt Stableford18 hull
klokeslet er ikkje bestemt eno men tipper de blir kloken10.00
Me kan ha med 18 stk så dei første 18 som sender meg einmelding på 93425409 med name og golf nr får vere med

Sponsorar