Banen er OPEN

Belka Golf Nordic Open 2019


2. pinsedag, 10.6.2019, arrangerar Kvinnherad Golfklubb Belka Golf Nordic Open 2019! Turneringsform er netto slag over 18 hull.

Som førstepremie stiller Belka Golf Nordic med ei veke opphald på Cornelia Deluxe i Belek, Tyrkia, inklusivt fire rundar golf på hotellets bane og plass i superfinalen som spilles mellom vinnerene av alle Belka Golf Nordic Open turneringene som vert arrangert i 2019. Premien gjeld veka frå 9. november til 16. november 2019 og ein må halde flybilett sjølv. Turkish Airlines Open spelast i Tyrkia samstundes og det vil være anledning å være tilskodar finaledagen.

I tillegg stiller Belka Golf Nordic med premiar til longest drive både for damer og herrer, premie til nærast pinne-konkurransen og 2.- og 3.-plassen.

Turneringa er open for registrering på golfbox og me vonar mange vil være med på ein stor golfdag for Kvinnherad Golfklubb!

Kva vil netto slag seie?

Slagspel der alle hol må holast ut og du trekker ditt spelehandicap frå bruttoscore og finner nettoresultatet. Dette gjer det mogeleg for alle å være med i turneringa uavhengig av handicap og nivå.

 

Belka Golf Nordic

belkagolfnordic.com